O femeie a fost arestată după ce şi-a închis propriul copil în maşina de spălat rufe şi a pornit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au acuzat de „neglijarea copilului” o femeie, după ce fiul acesteia de 5 ani a rămas blocat în maşina de spălat rufe, scrie The Independent.

Autorităţile s-au sesizat după ce băieţelul a fost dus la un spital în Elwood, Indiana, prezentând vânătăi şi zgârieturi pe partea superioară a corpului.

Heather Oliver le-a spus poliţiştilor că a auzit zgomote din camera unde se afla maşina de spălat rufe, mergând acolo a văzut că maşina funcţiona pe un program de spălare, se umplea cu apă, iar fiul său era blocat în cuvă.

Femeia a spus că a oprit maşina şi l-a scos pe băiat din cuvă, însă, în loc să cheme o ambulanţă, l-a sunat pe soţul ei, care a ajuns acasă şi l-a găsit pe copil ud leoarcă şi vomitând, potrivit The Independent.

Doctorii, însă, au au ajuns la concluzia că rănile copilului nu sunt accidentale şi sunt „extrem de suspecte”.

Mergând pe firul ipotezei pe care Heather Oliver a prezentat-o, poliţiştii au bănuit că aceasta nu a spus adevărul, iar mai târziu, băieţelul le-ar fi mărturisit că mama sa „nu a fost drăguţă” cu el.

Procurorii au acuzat-o pe femeie de neglijenţă şi de a fi pus în pericol, în mod intenţionat, integritatea fizică a propriului copil.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite