Muzeul OZN-urilor din Roswell, New Mexico, a ajuns la 5 milioane de vizitatori

0
Publicat:

Muzeul și Centrul Internațional de Cercetare OZN din Roswell, New Mexico, sărbătorește o realizare istorică inedită pentru cei pasionați de domeniu: 5 milioane de vizitatori, scrie Abcnews.

OZN - imagine digitală FOTO: Shutterstock (Arhivă)
OZN - imagine digitală FOTO: Shutterstock (Arhivă)

Un tată și fiica sa din Roswell au devenit vizitatorii care vor rămâne în istoria muzeului după ce vizita lor pe 21 noiembrie a fost identificată drept cea care depășește piatra de hotar de 5 milioane de vizitatori, potrivit Roswell Daily Record.

Chris și Hannah McDonald au primit din partea muzeului baloane, suveniruri și o calitate de membru pe viață al muzeului.

Directorul executiv al muzeului, Karen Jaramillo, a spus că este surprins de faptul că niște cetățeni din Roswell i-au adus la 5 milioane, deoarece atât de mulți oaspeți sunt din afara statului.

Muzeul OZN din Roswell, care a fost deschis în 1992, atrage peste 220.000 de vizitatori în fiecare an, a spus Jaramillo. Roswell este un centru pentru toți oamenii fascinați de spațiu și de fenomenele extraterestre încă de la așa-numitul incident misterios de la Roswell din 1947.

În 1947 s-ar fi prăbușit un obiect la ferma de atunci JB Foster, armata americană anunțând că a recuperat un „disc zburător”, dar mai târziu a modificat declarația afirmând că resturile erau doar rămășițele unui balon meteorologic de mare altitudine.

Teoriile despre extratereștri și mușamalizările guvernamentale au existat de la incident, inspirând cărți, filme și emisiuni TV. În zonă funcționează un festival anual OZN, care funcționează din 1996, aduce până la 40.000 de oameni la Roswell, potrivit unui raport al orașului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite