Multimilionar american cu apucături bizare: a urinat peste dulciurile dintr-o farmacie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un multimilionar din New York a fost găsit vinovat pentru că şi-a dat pantalonii jos şi a urinat peste dulciurile din faţa casieriei unei farmacii. Aceasta nu este singura acuzaţie bizară a bărbatului de 71 de ani, şi nici cea mai şocantă: el a scăpat de acuzaţia de omor după ce a decapitat un bărbat, l-a făcut bucăţi şi l-a aruncat într-un golf, notează „Huffington Post“.

Robert Durst, un milionar din New York, de 71 de ani, a intrat într-o farmacie din Texas, şi-a dat pantalonii jos şi a urinat peste dulciurile expuse în faţa casieriei. Durst, care provine dintr-o familie extrem de avută ce are proprietăţi în Manhattan, cartier newyorkez, a pledat vinovat la acuzaţiile de comportament indecent. Incidentul ce a avut loc în iulie a cauzat daune de 100 de dolari, iar amenda stabilită de tribunal pentru Robert Durst a fost de 500 de dolari.

„Milionarul şi-a ridicat reţeta de medicamente şi apoi s-a expus şi a urinat peste tot, pe casa de bani şi pe dulciurile aflate la vânzare lângă casierie. Apoi s-a îmbrăcat şi a plecat“, a declarat Jodi Silva, purtătorul de cuvânt al statului american Houston, pentru „New York Post“.

„Nu se certa cu nimeni şi nu părea agitat. Pur şi simplu a făcut pipi pe dulciuri, pe Skittles, cred“, a adăugat Silva, spunând că nu ştie ce medicamente avea prescrise Durst.

Însă, această acuzaţie pare blândă în comparaţie cu altele care îl vizează pe bărbatul de 71 de ani. În 1982, Durst a fost suspect în cazul dispariţiei primei sale soţii, Kathie. El a aşteptat câţiva ani înainte s-o declare dispărută, iar prietenii femeii susţineau că era abuzată fizic de către soţ. În 2000, Durst a fost suspect de crimă în cazul prietenei de atunci, Susan Berman, care a fost descoperită moartă, împuşcată în ceafă.

În 2003, Durst a susţinut, cu succes, că l-a ucis pe Morris Black, 71 de ani, în autoapărare. Milionarul a recunoscut că l-a făcut bucăţi pe Morris, l-a decapitat şi i-a aruncat rămăşiţele în Golful Galveston din Texas. Poliţia l-a arestat pe Durst după o căutare de amploare de 45 de zile, găsindu-l într-un supermarket din Pennsylvania, încercând să fure un plasture şi un sandviş cu pui, potrivit „New York Times“.

În cazul uciderii lui Morris Black, Durst a fost achitat de juriu, dar a pledat vinovat la doar două capete de acuzare, privind încălcarea cauţiunii şi modificarea dovezilor, fapt ce i-a atras o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Potrivit „New York Times“, canalul de televiziune HBO intenţionează să realizeze un documentar despre Durst. 

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri