Momentul în care criminalul din Texas începe să împuște oameni în parcarea unui mall VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă persoane au fost ucise şi cel puţin alte şapte au fost rănite sâmbătă, în urma unui atac armat comis în afara mall-ului aglomerat Allen Premium Outlets, aflat la 40 de kilometri de Dallas. O cameră de bord a surprins primele imagini cu atacatorul.

A oprit mașina pe o alee din parcare, a coborât și a început să tragă la întâmplare. Asta se vede în imaginile surprinse cu o cameră aflată într-una dintre mașinile care erau în acel moment la Allen Premium Outlets. 

Medical City Healthcare, care administrează 16 spitale în zonă, a declarat într-un comunicat că centrele sale de traumatologie tratau opt dintre victimele rănite, cu vârste cuprinse între 5 şi 61 de ani.

Atacul din Texas - captură video
Atacul din Texas - captură video

Atacatorul a fost împușcat la faţa locului de către un poliţist, a raportat postul TV WFAA, afiliat ABC, citându-l pe şeriful comitatului Collin.

"Mergea, practic, pe trotuar şi ... trăgea cu arma", a declarat pentru postul de televiziune un martor ocular. "Trăgea în toate direcţiile".

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a calificat atacul armat drept o "tragedie de nedescris", într-o declaraţie scrisă în care asigură că statul este pregătit să ofere orice asistenţă de care ar putea avea nevoie autorităţilor locale din Allen, o comunitate cu aproximativ 100.000 de locuitori.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite