Bărbatul care a împușcat cinci persoane în Texas, printre care și un copil, este liber. Ce a declanșat masacrul

0
Publicat:

Un bărbat care a ucis cinci persoane, printre care și un copil, într-un atac armat în Texas, este încă în libertate. Suspectul exersa cu o puşcă de asalt de tip AR-15, în grădina sa, iar vecinii i-au cerut să se oprească, pentru ca un copil să doarmă. Acest lucru a declanșat masacrul.

Poliția investighează mascarul FOTO Arhivă Adevărul
Poliția investighează mascarul FOTO Arhivă Adevărul

Cele opt victime sunt originare din Honduras și au fost ucise în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o casă, în apropiere de Houston, în Texas, au anunțat autorităţile. De asemenea, acestea au precizat că suspectul, un mexican, este fugar, relatează AFP și news.ro, conform Digi24.

Inițial, la fata locului au fost chemați agenţi ai şerifului din comitatul San Jacinto, situat în sud-estul Texasului, cu privire la o ”hărţuire”. Ulterior, s-au anunțat focuri de armă. Oamenii legiii au găsit la faţa locului patru ”victime ucise (...) şi altele grav rănite în tiruri de arme de foc”, anunţă într-un comunicat, postat pe Facebook, biroul şerifului local.

Un copil de 8 ani rănit amurit la spital

Printre răniți se afla și un copil în vârstă de opt ani care a fost declarat mort la spital. Aici au fost transportate încă trei persoane care au fost împușcate.

La momentul atacului, în casă se aflau zece persoane, iar toate victimele sunt originare din Honduras, a anunţat şeriful într-o conferinţă de presă difuzată de postul local KHOU 11.

Între supravieţuitori, doi copii au fost găsiţi în viaţă, sub corpurile neînsufleţite a două femei, înttr-o cameră, a declarat el.

Suspectul, care a fugit imediat de la faţa locului, este ”un bărbat mexican”. El exersa cu o puşcă de asalt de tip AR-15, armă care este folosită în numeroase atacuri armate în America, în grădina sa. La un moment dat, vecinii i-au cerut să se oprească, pentru ca un copil să poată să doarmă. Acest lucru l-a determinat să întoarcă arma împotriva lor, a precizat şeriful şi un vecin, citaţi de ABC News.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite