Modele în bikini au pozat la sediul Gardei Naţionale americane din Utah pentru un calendar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modelele au fost fotografiate şi filmate împreună cu doi ofiţeri SWAT FOTO fox13now.com
Modelele au fost fotografiate şi filmate împreună cu doi ofiţeri SWAT FOTO fox13now.com

Garda Naţională din statul american Utah, dar şi Departamentul de Siguranţă Publică, investighează cum şi de ce doi membri ai personalului au apărut într-un film împreună cu modele de bikini britanice, înregistrat într-o bază militară.

Fotografiile şi filmuleţul făcute în luna iunie arată modele îmbrăcate sumar, pozând pentru calendarul 2015 „Hot Shots“. Modelele apar într-un vehicul de teren împreună cu soldaţi, dar şi într-un tanc trăgând cu armele din dotare. Filmuleţul a fost postat pe YouTube joi, informează publicaţia „The Salt Lake Tribune“.

Investigaţia evenimentelor a dezvăluit că un ofiţer, fără a fi autorizat, a oferit acces modelelor şi echipei de filmare în Camp Williams, unde au avut loc şedinţele foto şi filmarea videoclipului, potrivit spuselor locotenent-colonelului Steven Fairbourn de la Garda Naţională Utah.

Ofiţerul care a lăsat modelele şi echipa de filmare să intre la baza militară, ataşat celui de-al 19-lea Grup al Forţelor Speciale, nu avea autorizaţie să permită accesul în incinta Camp Williams, spune Fairbourn.

Fairbourn a explicat că investigatorii au descoperit că modelele nu au tras cu nicio armă care aparţinea Gardei Naţionale, şi nici nu au folosit muniţie de-a lor.

O altă parte a filmului, înregistrată aparent la o fermă din Grantsville, include imagini scurte cu doi membri echipei SWAT din Departamentul de Siguranţă Publică. Ofiţerii sunt în uniformă şi par a instrui modelele privind folosirea unei arme de foc.

Departamentul investighează implicarea celor doi în filmare şi dacă erau în afara programului sau nu, inclusiv dacă s-au folosit de resursele statului, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului, căpitanul Doug McCleve. Cei doi ofiţeri rămân activi în serviciu.

McCleve a adăugat că cei doi sunt buni ofiţeri de poliţie care pur şi simplu nu s-au gândit la consecinţe. „De fapt, dacă porţi uniforma, reprezinţi departamentul“, a spus McCleave, citat de „The Salt Lake Tribune“.

Ferma „Big Shot“ specifică faptul că a cooperat cu modelele, parţial deoarece compania de producţie a spus că o parte din câştigurile de pe urma calendarului vor fi donate organizaţiilor pentru veterani. „Nu avem cunoştinţă despre nicio folosire nepotrivită a echipamentelor ce apar în calendar. Am fost asiguraţi că totul va fi profesionist şi decent“, se arată în comunicatul oficial al fermei.

Purtătorul de cuvânt al Gardei Naţionale spune că instituţia este hotărâtă să afle câţi alţi soldaţi au participat la înregistrări. Orice alt soldat care va fi găsit vinovat că a încălcat protocolul va fi sancţionat.

Garda Naţională Utah a emis un comunicat vineri, scuzându-se pentru rolul său din înregistrări. „Garda Naţională Utah îşi cere scuze pentru orice ruşine pe care ar fi putut-o cauza acest incident membrilor săi, familiilor membrilor, dar şi comunităţii. Vă anunţăm că vom continua investigaţiile“, se arată în declaraţie. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite