Mamă condamnată la 102 ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale, în Nebraska

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

O mamă din Nebraska a primit o sentinţă de 102 ani de închisoare pentru agresarea sexuală a doi prieteni ai fiicei sale în timpul unei petreceri la domiciliu, în 2017 şi 2018. „Îmi este atât de ruşine şi îmi pare rău”, a spus femeia în instanţă, când şi-a aflat pedeapsa.

Christina Greer, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată luni la 64 până la 102 ani de închisoare pentru că a păcălit doi băieţi de 12 şi 13 ani să bea alcool şi să mănânce jeleuri cu droguri, înainte de a-i agresa sexual în casa ei.

Autorităţile au găsit-o pe femie vinovată de trei capete de acuzare sexuală de gradul întâi asupra unui copil, şase acţiuni de abuz asupra copiilor şi două acţiuni de falsificare a martorilor, scrie Daily Mail.

Poliţia a arestat-o iniţial pe mamă după ce s-a aflat că femeia a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre băieţi, din septembrie 2017 până în decembrie 2017.

Una dintre victime, un băiat de 13 ani, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu Greer de trei ori la ea acasă. Ulterior, un alt băiat a făcut acuzaţii similare în ianuarie 2019.

Luni, la tribunal, femeia a plâns spunând că este „atât de ruşinată şi că îi pare atât de rău” pentru cele întâmplate.

„Acum victimele noastre au 15 şi 16 ani”, a spus procurorul. „Unul dintre ei tocmai şi-a primit permisul de conducere. Şi va trebui să facă faţă situaţiei pentru tot restul vieţii. Relaţiile pe care ei le vor avea vor fi afectate de ceea ce ea le-a făcut”, a mai spus procurorul în instanţă. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite