Guvernatorul Ron DeSantis, pus din nou în umbra rivalului Donald Trump VIDEO

0
Publicat:

Republicanul Ron DeSantis a acordat primul său interviu unei mari media americane neconservatoare, dar principalul său rival, Donald Trump, a monopolizat încă o dată atenţia cu o posibilă nouă inculpare.

La doar câteva minute de la începutul interviului guvernatorului Floridei la postul CNN, fostul preşedinte Donald Trump a anunţat că se aşteaptă să fie pus sub acuzare a treia oară pentru implicarea sa în asaltul asupra Capitoliului.

Ron DeSantis, 44 de ani, a anunțat marţi noi propuneri pentru a lupta împotriva „woke-ismului" în armată, dar a fost nevoit în schimb să comenteze noile probleme ale principalului sau rival la învestitura republicană.

A doua parte a interviului său chiar a fost amânată cu o jumătate de oră de către canalul de televiziune pentru o transmisie în direct.

„Sper să nu fie inculpat. Nu cred că ar fi un lucru bun pentru ţară. Dar, în acelaşi timp, trebuie să mă concentrez pe a merge înainte şi asta vom face", a comentat el despre Donald Trump, pe care nu l-a atacat niciodată cu adevărat.

Ron DeSantis și Donald Trump FOTO Getty Images
Ron DeSantis și Donald Trump FOTO Getty Images

Guvernatorul, figură a dreptei tradiţionale, ar fi trebuit să fie o alternativă la Donald Trump, dar are dificultăţi în a se impune. I se reproşează în special lipsa de carismă şi a unui program de către dreapta radicală.

Înaintea interviului de marţi, comitetul său de sprijin, Never Back Down, a stârnit noi controverse utilizând într-o reclamă o voce falsă a lui Donald Trump, generată de inteligenţa artificială.

Inculpat în mai multe anchete, fostul preşedinte nu a avut nicio reținere în a se lansa în a treia sa cursă pentru Casa Albă, declarându-se drept victima unei „vânătoare de vrăjitoare" condusă de democraţi - o teză la care mulţi dintre partizanii săi aderă - şi în prezent conduce detaşat în fruntea sondajelor pentru investitura republicană.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite