FOTO Fenomene meteo neobşinuite în sud-vestul Statelor Unite: Zăpadă şi viscol în Las Vegas şi Los Angeles

0
0

Furtunile de februarie au adus cu ele, săptămâna aceasta, precipitaţii sub formă de zăpadă, lucru rar întâlnit în sud-vestul Statelor Unite, acoperind oraşul Las Vegas şi părţi din Los Angeles cu un strat subţire de nea, scrie The Guardian.

GALERIE FOTO

În Nevada, furtuna a acoperit de zăpadă marchizele cazinourilor şi i-a inspirat pe cei care admirau ninsparea să facă oameni de zăpadă în aproape de se faimosul semn „Welcome to Las Vegas.” Unele zone din suburbii au fost acoperite în întregime de zăpadă, stratul ajungând la câţiva centimetri.

Serviciul Naţional de Meteorologie a raportat că aceasta a fost prima ninsoare importantă în Las Vegas din ultimii zece ani, adunându-se un strat de zăpadă de 2 centimetri până joi după-amiază.

Zăpada a blocat zborurile de la aeroportul internaţional McCarran şi traficul de pe autostrăzi.  „Nu avem pluguri de zăpadă,” a declarat purtătoarea de cuvânt a aeroportului, Christine Crews, adăugând că aproximativ 100 de zvoruri au fost anulate din cauza zăpezii şi a gheţii.

În afara oraşului, autorităţile au închis porţiuni din drumurile principale de la Las Vegas la Los Angeles, de vină fiind zăpada, gheaţa şi vizibilitatea scăzută.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite