Fosta consilieră a lui Biden, care l-a acuzat de hărțuire, susține că a fost amenințată

0
Publicat:

Tara Reade a spus că a fost forțată să părăsească Statele Unite.

Foto: New York Times
Foto: New York Times

Jurnalistul Tucker Carlson a intervievat-o pe fosta angajată a Senatului, Tara Reade, care susține că a fost hărțuită sexual de Joe Biden în urmă cu aproximativ 30 de ani.

Interviul, publicat pe pagina jurnalistului de pe X (fostul Twitter), a fost înregistrat în timp ce Carlson se afla la Moscova.

Reade i-a spus jurnalistului că a fost forțată să părăsească Statele Unite ale Americii din motive de securitate. „Eu și familia mea am fost amenințați și nu am vrut ca familia mea să fie rănită”, a spus ea, menționând că acum locuiește în Rusia.

Pentru că nu a putut intra în Statele Unite, Reed a spus că a ratat absolvirea și nunta fiicei sale. Reade a cerut autorităților americane să investigheze presupusa sa hărțuire sexuală de către Biden, dar „tot ce au făcut a fost să plătească bani pentru ca rapoartele din presă să fie scrise despre mine”.

Fosta angajată a Senatului a mai menționat că în 2019, ea a spus că „Joe Biden, dacă va fi ales [în alegerile din 2020], va intra în război cu Rusia”.

Reade a fost asistenta lui Biden când era senator de Delaware. Anterior, Reed a declarat în mod repetat în presă că a fost hărțuită de Biden în 1993.

Biden a numit anterior acuzațiile lui Reade neadevărate. El a remarcat că au existat neconcordanțe în versiunea pe care ea a prezentat-o ​​jurnaliștilor. 

SUAPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite