Dispariţia misterioasă a lui Gabrielle Petito. Corpul ei ar fi fost găsit într-un parc naţional din SUA. Iubitul ei a refuzat să discute cu poliţia, iar acum e de negăsit

0
0
Foto Twitter / CBS Evening News
Foto Twitter / CBS Evening News

Un corp care corespunde descrierii lui Gabrielle Petito a fost descoperit într-o zonă în Parcul Naţional Wyoming, în care erau în curs căutări în vederea găsirii tinerei călătoare americane, a cărei dispariţie a emoţionat ţara, au anunţat autorităţile, relatează AFP.

Biroul medicinei legale din comitatul Teton a fost trimis să recupereze corpul din Parcul Naţional din comitat”, a declarat AFP coronerul comitatului, Brent Blue.

Corpul corespunde descrierii tinerei date dispărute, a anunţat într-o conferinţă de presă poliţia federală (FBI).

”Mai devreme, rămăşiţe umane au fost descoperite, care corespund descrierii lui Gabrielle Petito", a anunţat într-o conferinţă de presă agentul FBI Charles Jones.

image

”Aş vrea să transmit condolenţe sincere şi profunde familiei lui Gabby", a adăugat el.

Autorităţile americane au lansat o vastă operaţiune de căutare a tinerei, în vârstă de 22 de ani, dată dispărută la 11 septembrie, în timpul unei călătorii cu partenerul său.

image

Părinţii tinerei au comunicat pentru ultima oară cu ea pe când cuplul de afla în Parcul Naţional Grand Teton, în Wyoming, a precizat familia.

Gabrielle "Gabby" Petito a renunţat la locul de muncă şi a plecat, în iulie, într-o aventură prin ţară, cu o camionetă, împreună cu prietenul său, Brian Laundrie, în vârstă de 23 de ani, în care şi-au povestit drumeţia în postări idilice pe Instagram.

În urmă cu peste două săptămâni, Laundrie s-a întors singur acasă, la North Port, în Florida, cu camioneta în care călătoreau cei doi, şi a refuzat să vorbească cu poliţia sau cu părinţii lui Gabby Petito.

Vineri, poliţia din Florida a anunţat că familia lui Brian a spus că nu l-au mai văzut de marţi. Autorităţile au început o operaţiune de căutare, folosind drone şi câini, însă până duminică nu au găsit nimic.

image
Mai multe - SUA

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite