Contracandidatul lui Obama împarte prăjituri făcute în casă pentru a crește în popularitate

0
0
Mitt Romney candidatul republican la preşedinţia SUA
Mitt Romney candidatul republican la preşedinţia SUA

Contracandidatul lui Barack Obama la președinția SUA, Mitt Romney, caută să-și evidenţieze latura umană pentru a câștiga simpatia poporului american. Aflat la convenţia republicană din Florida, el și soția sa au oferit celor prezenți prăjituri făcute în casă chiar de doamna Romney, relatează AFP.

Doamna Romney trebuie să ţină în cursul serii unul dintre cele mai aşteptate discursuri ale convenţiei republicane, unde va caută să arate o latură mai umană a soţului său care, conform sondajelor, suferă de un serios handicap în acest domeniu.

În avionul care transporta candidatul şi pe soţia sa la Tampa, Ann Romney a fost toată un zâmbet şi a stat de vorbă cu jurnaliştii din spatele avionului.
"Am făcut prăjituri, sunt proaspete", a spus aceasta oferindu-le jurnaliştilor la câteva ore înainte de ceea ce este pentru ea cel mai important discurs al vieţii sale.

"Este o reţetă a bunicii mele", a adăugat ea precizând că a modificat-o puţin pentru ca prăjiturile să fie mai "moi".

"Cel mai amuzant, a continuat Ann Romney, este că Stuart Stevens (strategul campaniei Romney, n.r.) mă sfătuieşte cum ar trebui să mă îmbrac în această seară".

Cuplul Romney a petrecut ultimele două zile repetându-şi discursurile respective. Discursul lui Ann Romney este prevăzut pentru ora locală 22:00 (05:00, ora României), iar cel al lui Mitt Romney pentru joi seară la închiderea convenţiei.

"Veţi vedea că discursul meu vine din inimă şi cred că mulţi dintre voi ştiu că nu am obiceiul de a mă abate de la textul scris", a spus Ann Romney.
Obiectivul principal al convenţiei este astfel, cu 10 săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale de la 6 noiembrie, să amelioreze imaginea încă elitistă şi distantă a lui Romney în casele americanilor.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite