Ce probleme de sănătate are Kamala Harris. Casa Albă dezvăluie rezultatele examinării medicale

0
0
Publicat:

Casa Albă a dezvăluit rezultatele examinării medicale a vicepreședintelui Kamala Harris, care candidează la președinția SUA.

Kamala Hariis, candidat la președinția SUA FOTO: EPA-EFE
Kamala Hariis, candidat la președinția SUA FOTO: EPA-EFE

Într-o scrisoare a medicului lui Harris, Joshua Simmons, se afirmă că vicepreședintele suferă de alergii sezoniere și urticarie și este, de asemenea, miop. Ultimul ei control din aprilie 2024, inclusiv o analiză de sânge, nu a arătat niciun motiv de îngrijorare.

Potrivit scrisorii, Harris poartă, de asemenea, lentile de contact, ia ocazional medicamente antialergice, menține o dietă sănătoasă - nu consumă tutun și bea alcool „doar ocazional și cu moderație”.

„Pe scurt, vicepreședintele Harris este într-o stare de sănătate excelentă. Ea posedă stabilitatea fizică și mentală necesară pentru a îndeplini cu succes sarcinile președinției”, conchide medicul ei.

Publicarea unor informații medicale detaliate despre vicepreședintele SUA este probabil menită să creeze un contrast între aceasta și adversarul său republican, Donald Trump, în vârstă de 78 de ani.

Echipa lui Trump a subliniat mult timp neeligibilitatea lui Joe Biden pentru a deține președinția SUA, invocând vârsta acestuia.

În august, republicanul a declarat că își consideră înfățișarea mai bună decât cea a rivalei sale democrate Kamala Harris.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite