Măcel pe o trecere de pietoni din China. Momentul în care un șofer intră în mulțime. Ce face apoi VIDEO

0
Publicat:

A fost măcel pe o trecere de pietoni din provincia chineză Guangzhou, după ce o mașină a intrat intenționat în mai multe grupuri de oameni, ucigând 5 și rănind alți 23. Deocamdată, nu este clar de ce șoferul a făcut acest gest.

Imagini înfiorătoare din China s-au viralizat în mediul online, relatează The New York Times. Bărbatul care se afla la volanul unui SUV de culoare neagră a ieșit din autoturism și a început să arunce cu bani. 

Tânărul care a produs accidentul a fost prins de polițiști FOTO Captură video
Tânărul care a produs accidentul a fost prins de polițiști FOTO Captură video

Tragedia s-a petrecut miercuri în timpul orelor de vârf ale după-amiezii și a șoc în mediul online și în Guangzhou, oraș cu peste 18 milioane de oameni și capitala Provinciei Guangdong.

Conform sursei citate, polițiștii l-au arestat pe bărbatul vinovat de această nenorocire și au deschis o anchetă pentru a afla motivul pentru care a intrat cu mașina în oameni. Filmările care au apărut pe internet îl arată pe șofer în timp ce aruncă bancnote în aer după ce a lovit pietonii și înainte de a fi prins de poliție.

Filmările sunt de coșmar. În imagini se pot vedea victime care zac nemișcate și pline de sânge pe stradă, înconjurate de pantofi, telefoane și alte obiecte personale. „S-a auzit un vaiet colectiv”, a scris fotograful Hym Chu într-o postare pe Weibo. „Toată lumea fugea”.

19 morți la o înmormântare

Nouăsprezece persoane au murit și alte 20 au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, duminică, în provincia Jiangxi din estul Chinei, a anunțat presa de stat, relatează The Guardian.  

Persoanele rănite au fost transportate la spital, a relatat televiziunea de stat CCTV, citând autoritățile locale. Accidentul a avut loc în Nanchang. 

Postul de știri local Jimu a relatat că accidentul a avut loc când un camion a lovit un cortegiu funerar. Martorii susțin că oamenii mergeau pe marginea drumului și se îndreptau spre crematoriu, când au fost loviți de camion. 

Majoritatea persoanelor rănite și a celor care au murit participau la funeralii. 

Un localnic, pe numele său Gong, a declarat pentru presă că soția sa a fost ucisă în accident și că se aflau la înmormântare. 

  În China au loc adesea accidente rutiere grave. În luna septembrie, 27 de persoane au murit după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă.   

China



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite