VIDEO Fetele lui Medvedev îi somează pe ruşi - "E timpul să alegeţi: ori noi, ori berea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi atât preşedintele Medvedev, cât şi premierul Putin, nu şi-au anunţat în mod oficial candidatura la alegerile prezidenţiale de anul viitor, mai multe grupuri de tinere au început deja să le facă campanie celor doi.

Două tinere din grupul "Medvedev - preşedintele nostru" vor să organizeze, joi, un flashmob pentru a-şi mafinesta sprijinul faţă de iniţiativele preşedintelui rus privind înăsprirea legislaţiei în domeniul industriei alcoolului.

"Răspunsul nostru la 'Armata lui Putin' este Medvedev Girls! Vino la prima acţiune a Medvedev Girls în Piaţa Novopuşkinski la 4 august, ora 15:00", se arată în comunicatul postat pe pagina internet a grupului, citat de Interfax.

Tinerele care îşi spun Anna şi Veronica afirmă că "sunt gata de orice pentru Dmitri Anatolievici Medvedev", adăugând că vor face "tot ce le stă în puteri pentru a-l sprijini şi a-i promova iniţiativele".

Ele se declară susţinătoare ale legii promulgate recent de preşedinte privind înăsprirea reglementării de stat în cadrul industriei alcoolului, în conformitate cu care berea şi băuturile pe bază de hamei sunt considerate băuturi alcoolice, al căror consum în locuri publice va fi cât de curând interzis. "Am decis să susţinem această lege şi vrem să dezvăţăm oamenii să mai consume bere în stradă", spun fetele, adăugând: "E timpul să alegeţi: ori noi, ori berea!".

Premierul Vladimir Putin are şi el propriile susţinătoare. Îmbrăcate numai în costume de baie, tinerele din grupul "Armata lui Putin" de pe reţeaua "Vkontakte", varianta rusească a Facebook, le-au  propus locuitorilor Moscovei, în 21 iulie, să le spele gratis autoturismele dacă acestea sunt de fabricaţie rusă, ştiindu-se că premierul Vladimir Putin este un promotor al industriei auto autohtone. Înainte, tinerele din "Armata lui Putin" promiteau "să-şi rupă hainele" de pe ele în sprijinul candidaturii premierului rus la viitoarele alegeri prezidenţiale.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite