Viața secretă a celui mai cunoscut propagandist al lui Putin: Amantă cu vilă de milioane de euro și gemeni născuți în SUA

0
Publicat:

Fundația Anticorupție a opozantului rus Aleksei Navalnîi a descoperit că amanta lui Vladimir Soloviov, cel mai cunoscut propagandist al regimului Putin, deține în secret o vilă de aproape 6 milioane de euro într-un cartier de lux din stațiunea Soci, situată pe malul Mării Negre.

Vladimir Soloviov alături de amanta sa, fost baschetbalistă Svetlana Abrosimova FOTO Twitter/ Nexta
Vladimir Soloviov alături de amanta sa, fost baschetbalistă Svetlana Abrosimova FOTO Twitter/ Nexta

Mai mult decât atât, Soloviov și amanta sa, fosta baschetbalistă Svetlana Abrosimova, ar avea împreună și doi copii care s-au născut în Statele Unite și au cetățenie americană, adică în țara cea mai atacată în materialele de propagandă ale așa-zisului jurnalist rus.

Vila, de trei etaje și cu piscină la Marea Neagră, este estimată la 500 de milioane de ruble rusești (peste 5,8 milioane de euro) și deținută în secret ca bun al Federației Ruse, la fel ca un apartament de aproape 150 de metri pătrați din Moscova.

Printre vecinii din Soci ai Svetlanei Abrosimova figurează, de asemenea în secret, soția generalului Serghei Surovikin, fostul comandant șef al agresiunii militare ruse din Ucraina, precum și fiul lui Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.

Fundația Anticorupție a mai descoperit că Soloviov și Abrosimova au împreună doi copii gemeni născuți în Statele Unite în 2017. Ori cel mai cunoscut propagandist al regimului Putin este căsătorit și are opt copii din cele trei mariaje avute până acum.

Vladimir Soloviov, care răspândește mesaje de ură la adresa Statelor Unite, mai are un copil născut peste Atlantic, și anume Ekaterina Soloviova, absolventă a Școlii de Teatru Șciukin.

Prezentatorul TV rus a fost protagonistul unui scandal după ce s-a aflat că fiul său Daniil, în vârstă de 21 de ani, este fotomodel la Londra, unde a studiat, și nu este de acord cu ideile radicale emise public de tatăl său.

În vârstă de 59 de ani, Vladimir Soloviov are oficial opt copii - patru băieți și patru fete - doi din prima căsătorie, unul din a doua și cinci, printre care și Daniil, din a treia.

Deși se consideră un „patriot sovietic” și face de zor propagandă pentru regimul Putin, totuși Soloviov preferă să-și educe copiii și să dețină bunuri în Occident, având reședință permanentă în Italia, unde deține cel puțin două vile pe malul Lacului Como.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite