Un politolog a solicitat la televiziunile ruseşti uciderea lui Zelenski. Avertisment şi pentru Polonia: „Vom merge până la Varşovia” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video Twitter
Foto: Captură video Twitter

Un specialist în politologie a cerut, în direct, la televiziunea rusă Russia-1 uciderea întregului guvern ucrainean şi al parlamentului ţării, prezentatoarea emisiunii lansând un avertisment şi pentru Polonia, afirmând necesitatea de a merge „până la Varşovia”.

„Zelenski nu va semna niciodată niciun fel de capitulare. Asta este clar deja. Ar trebui să ne gândim serios la lichidarea conducerii naziste a acestei ţări, incluzându-l aici nu doar pe Zelenski şi cercul său de consilieri apropiaţi, dar şi Rada (n.r. parlamentul ucrainean) şi întregul guvern care în prezent comite un genocid total împotriva propriului popor”, a afirmat politologul Mihail Markelov. 

„Aceasta ar trebui să fie ţinta noastră numărul unu, după modul în care teroriştii au fost ţinta principală pentru Israel, ei i-au distrus peste tot în lume. Aşa ar trebui noi să îi distrugem pe criminalii nazişti. E inutil să îi judecăm, să îi fugărim pe tot teritoriul Ucrainei. Obiectivul nostru este să eliberăm acest teritoriu de nazişti şi să creăm o viaţă normală, paşnică acolo”, a mai adăugat Markelov. 

De asemenea, politologul a mai declarat că „astăzi nimeni nu luptă pentru Ucraina, nu există asemenea oameni fiindcă şi oamenii simpli o văd drept o ţară care, din păcate, s-a dezintegrat şi este condusă de un regim inadecvat”. 

„Nu vă simţiţi prost, o să o construim la loc”, a mai afirmat el, precizând că ucrainenilor li se va permite să trăiască în Polonia. 

Imediat este întrerupt de moderatoarea Olga Skabeeva care a menţionat declaraţiile preşedintelui rus Vladimir Putin din declaraţia de război citită pe 24 februarie, aceasta avertizând că după ce americanii au furnizat rachete Ucrainei şi dacă vor livra şi sisteme cu o rază de acţiune de 300 de kilometri, „nu ne vom putea opri”. 

„Vom merge până la Varşovia”, a declarat Skabeeva. 

Într-un alt moment care a avut loc tot într-o emisiune a postului Russia-1 la sfârşitul lunii mai, unul dintre parlamentari a îndemnat la săvârşirea unui genocid în Ucraina, spunând că două milioane de ucraineni trebuie omorâţi. 

Alexei Juravliov, membru al Dumei de Stat, camera inferioară a Parlamentului de la Moscova, a menţionat un sondaj de opinie prezentat în Rusia, în care este menţionat că 40% din ucraineni sunt împotriva îndepărtării monumentelor închinate victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial. 

„36% sunt neutri. Sunt neutri doar fiindcă le este frică, trei sferturi din ucraineni sunt împotriva înlăturării monumentelor. Doar 19% sunt pentru acest lucru. Dacă le reinstalăm creierul corect, încă 12-15% vor crede că nu trebuie făcut acest lucru”, a afirmat deputatul rus la acel moment. 

„Aşadar, doar maxim 5% sunt incurabili. Spus mai simplu, două milioane de persoane care sunt pregătite să recreeze Waffen SS-ul, Batalionul Azov sunt fascişti SS, forţele armate ale Ucrainei sunt Wehrmacht-ul, se vede clar. Acele două milioane de persoane ar fi trebuit fie să părăsească Ucraina, fie să fie denazificaţi, adică distruşi”, a recomandat Juravliov. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite