Șeful Wagner este sigur că armata lui Putin va suferi pierderi uriașe: „Suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție”

0
Publicat:

Evgheni Prigojin, șeful grupului militar privat Wagner, spune că este sigur că Rusia se va confrunta în curând cu pierderi masive pe câmpul de luptă în războiul împotriva Ucrainei.

Evgheni Prigojin
Evgheni Prigojin

Potrivit lui Prigojin, armata rusă va avea pierderi foarte mari, iar revoluția va cuprinde Rusia, care va fi nevoită să trimită armata pe străzile orașelor rusești pentru a înăbuși răscoala poporului, scrie edition.cnn.

Acum, vom suferi pierderi mari, sunt absolut sigur de asta. Acum, vom pierde cu siguranță teritorii rusești, acestea fiind în Federația Rusă”, a spus Prigojin, care a adăugat că „ori va avea loc o revoltă populară, ori Duma de Stat va lua decizia să aplice pedeapsa capitală și să îi ciuruiască naibii pe toți generalii. Și, apropo, vă spun sincer, cred că suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție”, a prezis Prigojin.

Evgheni Prigojin spune că după ce mercenarii lui s-au retras orașul Bahmut va fi cucerit de ucraineni în maxim o lună jumătate.

„Dacă Ministerul Apărării păstrează aceeași atitudine pe care o are acum, mi-e teamă că totul se va desfășura în direcția inversă în o lună - o lună jumate, maxim”, a spus Prigojin.

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite