Rusia va construi un „sat pentru migranți”, în care vor locui familii de americani și canadieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile ruse vor lansa anul viitor construcția unui sat în afara Moscovei pentru americanii și canadienii conservatori, a informat joi agenția de presă de stat RIA Novosti.

Moscova FOTO: pixabay
Moscova FOTO: pixabay

Rusia s-a poziționat ani de zile ca un bastion al valorilor "tradiționale", în contrast cu liberalismul occidental, scriu jurnaliștii The Moscow Times.

Timur Beslangurov, avocat în domeniul migrației la VISTA Foreign Business Support din Moscova, spune că "aproximativ 200 de familii" doresc să emigreze în Rusia din "motive ideologice".

"Motivul este propaganda valorilor radicale: Astăzi au 70 de sexe și cine știe ce va urma", a declarat Beslangurov, citat de RIA Novosti, reiterând nemulțumirile frecvent dislocate ale președintelui Vladimir Putin împotriva libertății comparative de gen a țărilor occidentale.

"Mulți oameni normali emigrează și iau în considerare Rusia, dar se confruntă cu probleme birocratice uriașe cu legea migrației a Rusiei", a spus el.

El a spus că administrația regiunii Moscova a ecologizat zona satului unde se va construi satul de migranți și că acesta va fi finanțat de familiile care se mută.

Avocatul a mai susținut, fără a oferi dovezi, că "zeci de mii" de străini fără rădăcini rusești ar dori să se mute în Rusia din motive ideologice similare.

Construirea unui sat de migranți pentru americani și canadieni nu a fost încă anunțată public de către oficiali.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite