Război în Ucraina. Gemeni ruşi, ucişi pe front în aceeaşi zi. Soţia unuia dintre ei este însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
doi gemeni rusi ucisi pe front

Doi fraţi gemeni de origine rusă au fost ucişi în aceeaşi zi, pe front. Alexei şi Anton Vorobyov, în vârstă de 29 de ani, au fost omorâţi pe 12 martie, luptând alături de armata lui Vladimir Putin.

Cei doi făceau parte din Divizia 150 de puşcaşi, unitate din timpul războiului mondial, care a fost reconstituită în anul 2013. Aceasta face parte din câteva unităţi care au suferit cele mai multe pierderi de la declanşarea războiului. 

Acasă îi aşteptau iubitele lor, una dintre ele fiind însărcinată. Cei doi au fost îngropaţi în sicrie acoperite cu steaguri ruseşti, la Novocherkassk, marţi, într-una dintre sutele de ceremonii de înmormântare care au avut loc în Rusia.   

„Anton îmi spunea că i-a plăcut serviciul”, a comunicat Anastasia Novikova, o prietenă din copilărie, pentru Moscow Times . „Am multe amintiri despre Anton şi toate sunt amintiri bune. Nu am avut nicio dispută în 19 ani." 

Rusia a suferit pierderi majore în războiul pe care l-a declanşat de cinci săptămâni. Potrivit estimărilor NATO, între 7.00 şi 15.000 de militari ruşi au fost omorâţi în timpul atacurilor. Ucraina afirmă că au fost ucişi până la 17.000 de soldaţi ruşi.  

Vladimir Putin a dispus în această săptămână că încă 134.500 de ruşi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani să se alăture trupei sale, ca parte a structurii militare anuale de primăvară, care se organizează între 1 aprilie şi 15 iulie. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite