Prigojin acuză conducerea militară a Rusiei în legătură cu atacurile cu drone de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful companiei militare private Wagner, Evgheni Prigojin, a dat vina pentru atacul cu drone de la Moscova pe oficialii militari de rang înalt care locuiesc în suburbiile exclusiviste ale capitalei Rusiei.

Evgheni Prigojin FOTO Profimedia
Evgheni Prigojin FOTO Profimedia

Prigojin, cunoscut pentru limbajul său direct, presărat cu înjurături, i-a prezentat în repetate rânduri pe locatarii din Rubliovka ca pe o elită deconectată, insuficient de angajată în agresiunea militară din Ucraina, şi a atribuit şefilor de rang înalt de la conducerea armatei ruse responsabilitatea pentru eşecurile înregistrate de Kremlin pe câmpul de luptă.

„De ce naiba permiteţi ca aceste drone să zboare până la Moscova? Cui îi pasă dacă zboară spre casele voastre din Rubliovka! Nu au decât să vă ardă casele!”, a reacționat Prigojin.

Consilierul preşedintelui ucrainean Mîhailo Podoliak a negat anterior că țara sa ar fi fost implicată direct în evenimentele petrecute marți la Moscova, dar a afirmat că autoritățile de la Kiev urmăresc situația cu interes şi se aşteaptă la o creştere a numărului atacurilor de acest tip, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite