Noi imagini cu bețiile din rândul recruților ruși VIDEO

0
Publicat:

Pe rețelele sociale au apărut noi imagini cu recruți ruși beți. Unul dintre clipuri a fost filmat pe un aerodrom din orientul îndepărtat rusesc, iar bărbații pot fi văzuți cum se clatină din cauza consumului mare de alcool.

Bărbat rus beat pe un aerodrom din Rusia / Foto Captură Video / Twitter
Bărbat rus beat pe un aerodrom din Rusia / Foto Captură Video / Twitter

De asemenea, unul dintre bărbați își lasă bagajul pe ciment și cade pe iarba de lângă pistă.

Clipul a adunat mai mult de 750.000 de vizualizări pe Twitter și a devenit viral, la fel ca un alt clip un grup de mobilizați ce abia se țin pe picoare.

Într-un alt videoclip, apare un bărbat cu pantalonii ridicați până la genunchi. Pe fundal se aude vocea unei femei care spune: „Poate cineva să-i tragă pantalonii? Hai, îmbracă-te, nu face de rușine armata rusă. Trageți-i fermoarul la pantaloni, chiar e un amărât”, scrie Hotnews.

În ultimele zile au apărut mai videoclipuri cu ruși beți care ar urma să se înroleze în armată și se plece în războiul din Ucraina.

După decretarea mobilizării parțiale pentru războiul din Ucraina, care a stârnit furie și proteste în Rusia, vânzarea de alcool pe o rază de 300 de metri de bazele militare a fost interzisă în unele regiuni estice ale Rusiei, potrivit unor relatări.

În urma anunțului privind mobilizarea rezerviștilor, oficialii ruși au revenit cu precizări, declarând că circa 300.000 de cetățeni cu experiență militară vor fi înrolați imediat.

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite