Mesajul ciudat trimis lui Putin de recruți ruși care au primit arme cu „țevi strâmbe“ VIDEO

0
Publicat:

Recruții se plâng de condițiile precare de antrenament și calitatea proastă a armamentului primit în dotare.

Recruții ruși se plâng de arme și condițiile de antrenament FOTO: captură video
Recruții ruși se plâng de arme și condițiile de antrenament FOTO: captură video

Un mesaj al recruților mobilizați în armata rusă în regiunea Lugansk, Donbas, adresat lui Vladimir Putin, a fost postat pe rețelele de socializare. În mesaj, militarii se plâng de condițiile de antrenament, dar și de armamentul din dotare, dar și de faptul că unitatea lor pur și simplu nu există.

 „Acesta este un apel al celor mobilizați în regiunea Budionovsk, pe data de 14 mai 2023. Ne adresăm direct comandantului suprem al forțelor armate ale Federației Ruse”, se precizează în debutul mesajului video.

„Echipamentul pe care l-am primit nu corespunde standardelor de siguranță. Vestele antiglonț sunt deteriorate și au mai fost purtate de alți militari înainte. Armele primite erau și ele deteriorate și aveau țevile strâmbe. Am fost siliți să renunțăm la efectele personale și ni s-a permis să păstrăm doar șosete, chiloți și 2 litri de apă. Nu am primit documente de inventar despre armamentul și cazarmamentul pe care le avem asupra noastră. Nu refuzăm să luăm parte la lupte dar, practic, noi nu existăm”, se plâng recruții.

Ei i-au i-au cerut lui Putin să acționeze și să rezolve această situație „în cel mai scurt timp posibil”.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite