Cum să te faci plăcut în Occident. Sfaturile adresate de Pamela Anderson Kremlinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pamela Anderson, în vizită la Kremlin FOTO Twitter RT France
Pamela Anderson, în vizită la Kremlin FOTO Twitter RT France

Actriţa şi manechinul Pamela Anderson, cunoscută pentru activităţile sale în favoarea protecţiei animalelor, a efectuat luni o vizită la Kremlin, unde a fost primită de şeful administraţiei prezidenţiale ruse, Serghei Ivanov. Oficial, cei doi au discutat despre protejarea speciilor rare de animale. Printre altele, fostul iepuraş Playboy i-a sfătuit pe ruşi cum să facă în aşa fel încât să ajungă la „inimile“ occidentalilor.

Pamela Anderson a fost invitată la Moscova după publicarea unei scrisori deschise către preşedintele rus Vladimir Putin. În scrisoare, ea îl invita pe liderul de la Kremlin să intervină şi să oprească „măcelul fără sens al balenelor aflate pe cale de dispariţie“.

Ajunsă la Kremlin, actriţa şi manechinul le-a cerut autorităţilor ruse să facă mai mult pentru a proteja tigrul siberian şi a interzice vânătoarea puilor de focă. Ea a mai cerut ca delfinariile să nu mai ţină orcile în captivitate. La rândul său, şeful administraţiei prezidenţiale ruse i-a explicat că ţara sa a făcut multe în acest sens, menţionând înfiinţarea unui detaşament special de poliţie şi adoptarea unor legi menite salvării speciilor de animale pe cale de dispariţie.

În cursul întrevederii, oficialul de la Kremlin i-a înmânat vedetei certificatul de protecţie al unei femele leopard din Extremul Orient rus, numită Pamela.

Emoţionată, actriţa de 48 de ani a declarat: „Cred că Rusia ar putea să cucerească cu adevărat inimile oamenilor din Occident dacă s-ar plasa în favoarea apărării speciilor sălbatice şi a drepturilor animalelor“. „Rusia a demonstrat că este o ţară căreia nu îi este teamă să ia măsuri ferme atunci când trebuie să acţioneze“, a insistat ea.

„Pentru mine întâlnirea de azi este neobişnuită şi interesantă, având în vedere că pot să discut în compania unei femei frumoase probleme privind protecţia speciilor“, a declarat Ivanov.

Pamela Anderson este cunoscută pentru activitatea sa în favoarea protecţiei animalelor, mai ales pentru implicarea în campaniile împotriva hainelor de blană, la mare modă în Rusia.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite