Cinci localități din Rusia au rămas fără curent electric după un atac ucrainean cu drone VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kievul continuă atacurile cu drone în Rusia. Moscova a transmis vineri că a neutralizat peste zece drone ucrainene în noaptea de joi spre vineri. Conform guvernatorului regiunii ruse Kursk, Roman Starovit, cinci localități și un spital au rămas fără curent electric. 

Drona ucraineana
Două drone ale ucrainenilor au fost distruse deasupra regiunii Belgorod. FOTO Shutterstock

Unsprezece dispozitive aeriene fără pilot ucrainene au fost distruse de sisteme de apărare aeriană (...), unul deasupra teritoriului regiunii Kaluga, iar zece deasupra regiunii Kursk”, a transmis Ministerul rus al Apărării printr-o postare publicată pe aplicaţia de mesagerie Telegram. 

Guvernatorul regiunii ruse Kursk, Roman Starovit, a spus că zona a fost „atacată masiv” cu drone ucrainene. Totodată, la Belaia, situat la aproximativ douăzeci și cinci de kilometri de graniţa cu Ucraina, „o dronă ucraineană a lansat două dispozitive explozive asupra unui post electric”, a mai anunțat Starovit 

Unul dintre transformatoare a luat foc. Cinci localităţi şi un spital au fost private de electricitate. Echipe de pompieri s-au dus la faţa locului”, a mai ținut să precizeze guvernatorul regiunii Kursk. 

Alimentarea cu curent electric „va fi restabilită imediat ce va fi posibil să fie restabilită în deplină siguranţă”, a mai spus Starovit. 

Ministerul rus al Apărării a transmis apoi, tot printr-o postare publicată pe Telegram, că două drone ale ucrainenilor au fost distruse deasupra regiunii Belgorod. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite