VIDEO Melodia „De-aş avea”, pe versurile lui Mihai Eminescu, relansată de Cătălin Josan şi Alex Calancea Band

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melodia „De-aş avea”, pe versurile lui Mihai Eminescu, are un videoclip după 40 de ani de la lansare. Celebra piesă este reinterpretată de Cătălin Josan şi Alex Calancea Band.

Alex Calancea Band şi Cătălin Josan au decis să relanseze melodia „De-aş avea”, cântată pe timpuri de Ştefan Petrache. Videoclipul este un omagiu adus interpretului Ştefan Petrache şi compozitorului Anatol Chiriac. 

„Cu dragoste şi recunoştinţă pentru maeştrii Anatol Chiriac şi Ştefan Petrache. Aducem mulţumiri întregii echipe care a participat la realizarea acestui videoclip”, scrie Alex Calancea pe pagina sa de facebook. 

Filmul melodiei a fost realizat de către regizorul Octavian Malai. În rolurile principale au jucat actorii Vitalie Drucec şi Dana Ciobanu. Pe parcursul videoclipului apare şi Ştefan Petrache. 

Proiectul a costat patru mii de euro, bani oferiţi de Direcţia Cultură a Primăriei Chişinău. 

Premiera piesei „De-aş avea”, pe versurile lui Mihai Eminescu şi muzica lui Anatol Chiriac, a fost lansată în anii 70-80 şi a rupt toate topurile muzicale de atunci. Ştefan Petrache a fost primul cântăreţ care a lansat celebra melodie. 

  

   

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite