VIDEO Episcopul Marchel: „Füle şi Schuebel şi-au arătat adevărata faţă, cea a homosexualităţii. Bine a făcut Voronin că le-a închis uşa în nas“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În descursul de felicitare cu ocazia hramului oraşului Bălţi, Episcopul de Bălţi şi Făleşti Marchel i-a acuzat pe oficialii europeni de imoralitate şi l-a lăudat pe liderul comuniştilor că ar apăra valorile creştine.

„Prietenii noştri europeni, în ghilimele, şi-au scos masca decenţei pe 19 mai, când au mărşăluit cu minorităţile sexuale. În sfârşit, ei şi-au arătat faţa lor adevărată, care s-a dovedit a fi faţa homosexualităţii. Cineva a glumit, dar a nimerit în ţintă, în Moldova a avut loc schimbarea comisarilor: au plecat cei roşii şi au venit cei albaştri (n.r. în rusă, jargon - homosexuali)“, a spus prelatul în adresarea sa către locuitorii oraşului.

„Štefan Füle şi Dirk Schuebel au arătat în cine vor să transforme poporul nostru. Valorile noastre creştine nu înseamnă nimic pentru ei, pot să le scuipe şi să calce pe ele, dar cu gay-ii să se pupe şi să se îmbrăţişeze – de ce nu? Chiar şi în locuri interzise. Nu ţin cont nici de legile noastre, la fel ca şi guvernanţii noştri. Bine a făcut Voronin că le-a închis uşa în nas. Meritau asta. Să ştiţi că mai există oameni care ţin la valorile noastre“, a continuat episcopul.

Preotul a venit şi cu un apel către comisarul european pentru Extindere şi ambasadorul UE la Chişinău: „Luaţi-vă minorităţile sexuale în Europa, dacă vă plac atât de mult. Aţi igonorat câteva mii de credincioşi şi aţi mers la cei 12-15 oameni depravaţi, cu devieri psihice, amorali şi ne-aţi întors spatele. Adio, integrare europeană!“.

Pe 19 mai, oficiali europeni şi ambasadori străine s-au alăturat manifestaţiei minorităţilor sexuale, în timp ce preoţi şi enoriaşi protestau împotriva „profanării valorilor creştine“.

Video de Eugen Luchianiuc:

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite