VIDEO Consilier socialist: Bunicuţele îmi spun că vor să strângă bani numai să-l omoare cineva pe Chirtoacă. Replica liberalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul municipal din partea Partidului Socialiştilor Dinari Cojocaru susţine că a fost martorul unei discuţii cu cetăţenii în care aceştia s-au arătat dispuşi la acţiuni radicale, doar pentru a nu-l mai vedea pe Dorin Chirtoacă la şefia Capitalei. Potrivit socialistului, oamenii ar fi gata chiar să colecteze bani pentru a angaja un killer.

„Noi ne ducem în curte, unde anunţăm cu o zi înainte şi oamenii vin singuri. Noi nu trebuie să-i informăm ce o să fie, ei chiar vin cu unele sfaturi, ce să facem ca să scăpăm odată de primarul general. Am spus în altă emisiune televizată că, dacă până acum cineva spunea: „hai daţi-l la poliţie, iată vă dăm un exemplu cum s-a furat”, acum, din păcate, oamenii au ajuns la aşa un nivel că ei vor măsuri radicale. Dacă eu am ajuns într-o curte, unde bunicuţele să spună „câţi bani noi să strângem numai să-l omoare cineva pe dânsul”, a declarat Dinari Cojocaru la o emisiune de la Impact TV luni, 30 octombrie.

Consilierul municipal a mai adăugat că: „Eu la bunicuţă i-am adus la cunoştinţă că prin asta noi nu o să scăpăm de PL”. 

În replică, vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu, prezent şi el la aceeaşi emisiune, a spus că polemica lui Cojocaru este penală: „Dacă în prezenţa dumneavoastră un cetăţean cheamă la omorârea altei persoane, dumneavoastră trebuie să denunţaţi această persoană la Procuratură”. 

Ulterior, într-o postare pe Facebook, liberalul a precizat că va expedia un demers în acest sens Procuraturii Generale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite