Valeriu Streleţ este candidatura perfectă pentru AIE 3. „Am crezut că liderii celor trei partide nu sunt atât de fricoşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu, fost candidat la funcţia de premier al Republicii Moldova. FOTO: Arhiva Adevărul
Maia Sandu, fost candidat la funcţia de premier al Republicii Moldova. FOTO: Arhiva Adevărul

Partidele din alianţa nou formată, dar şi societatea, au avut de pierdut din cauza că Maia Sandu nu a ajuns premier, părere de părere analistul politică, Olga Nicolenco, care a făcut declaraţii în acest sens în cadrul emisiunii „Pahomi”, de la postul de televiziune „Realitatea TV”, transmite IPN.

„Noi toţi am avut de pierdut din cauza că Maia Sandu n-a fost desemnată premier, cu toate neajunsurile ei. Poate că nu a fost cea mai perfectă, dar din tot răul care este în această ţară ea reprezintă răul cel mai puţin. Într-un final toate partidele din AIE ar fi avut de câştigat, dacă o acceptau pe Maia Sandu la şefia Guvernului”, a spus Nicolenco.

Olga Nicolenco a mai spus că a crezut până în ultimul moment că cele trei partide o vor promova pe Maia Sandu. „Am avut o speranţă şi am crezut că liderii celor trei partide nu sunt atât de fricoşi, că au tras nişte învăţăminte după ce au văzut în stradă vre-o 30 de mii de protestatari. Luând în calcul că nişte oameni sănătoşi la cap, după cum se cred liderii celor trei partide, aveau să-şi de seama că calcă strâmb”, a spus Nicolenco.

Referindu-se la candidatura lui Valeriu Streleţ, Nicolenco a opinat că acesta a fost candidatura perfectă pentru partidele din AIE. „Spuneţi-mi trei lucruri cu ce este mai bun Streleţ decât Maia Sandu? Este o persoană comodă şi şantajabilă. Spre deosebire de Maia Sandu, am observat la Streleţ o bucurie mare. Am văzut un om fericit, poate că unicul din cele trei milioane de moldoveni”, a opinat experta.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite