Valentina Buliga: „Nu avem şobolani în Partidul Democrat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentina Buliga, candidatul PD la funcţia de primar al Capitalei a reacţionat la declaraţia lui Vlad Filat, liderul PLDM spunând că în PD nu sunt şobolani. „Informaţiile sunt adevărate şi port răspundere pentru ele. Nu avem şobolani în Partidul Democrat", afirmă Valentina Buliga.Cele două partide s-au acuzat reciproc că-şi fură organizaţiile teritoriale.

Şi liderul PD a susţinut candidatul la şefia Primăriei. „În spatele doamnei Buliga stă întreg partidul PD. Cei care o agresează sunt exponenţii cuiva", a explicat Marian Lupu ezitând să spună la cine anume se referă.

Anterior, Valentina Buliga a declarat că cei care vor să devină membri PD sunt apelaţi telefonic de către premierul Filat. „Avem cazuri concrete de la Briceni până la Ştefan Vodă, unde oameni de valoarea care se pegăteau să se înscrie pe listele PD au fost presaţi să renunţe şi să devină membri PLDM", afirma Valentina Buliga.

În replică, Vlad Filat a spus că nu va coborî la nivelul candidatului PD la funcţia de primar al Capitalei ca să polemizeze cu aceasta. „Aceste acţiuni prezintă un scenariu bine gândit cu scop de ataca direct persoana şi pe mine personal. Dar cel care se ascunde ca un şobolan în vizuină, un păpuşar, oricum va fi scos odată şi odată la lumină. Şi atunci îi vom înţelege scopurile", a spus Vald Filat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite