Una dintre victimele accidentului cumplit din centrul Chişinăului este un angajat al Penitenciarului Pruncul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artur Bujeniţă, în vârstă de 46 de ani, angajat al Penitenciarului Pruncul, este una dintre victimele accidentului teribil care s-a petrecut în noaptea de duminică, 17 mai, la intersecţia străzilor Ismail şi Bulevardul Ştefan cel Mare din Chişinău. Artur Bujeniţă se afla într-un taxi Toyota Prius de care s-a izbit violent un Audi S8, condus de tânărul de 27 de ani, care a trecut la roşu.

Ambele persoane care se aflau în taxi, şoferul de 39 de ani şi pasagerul de 46 de ani, au murit. Şoferul automobilului Audi a fost reţinut pentru 72 de ore, iar pasagera din aceeaşi maşină s-a ales cu leziuni uşoare şi a refuzat internarea în spital.

Autoblog.md, cu referire la surse care au dorit să păstreze anonimatul, scrie că tragedia a pornit de la un pariu. Doi şoferi (al doilea se afla la volanul unui BMW X5) s-au înţeles că cine ajunge primul la destinaţie, acela câştigă 50 de euro. 

Din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se observă că şoferul automobilului Audi nu a încercat să evite impactul şi s-a ciocnit din plină viteză în Toyota.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite