Un cunoscut om de afaceri din Republica Moldova a murit de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul de afaceri Dumitru Vicol. FOTO infotag.md
Omul de afaceri Dumitru Vicol. FOTO infotag.md

Directorul general al companiei Monicol SRL, Dumitru Vicol, una dintre cei mai importanţi oameni de afaceri de pe piaţa nucilor şi a fructelor uscate din Republica Moldova, a fost răpus de COVID-19. Anunţul a fost făcut de către jurnalistul Anatolie Golea pe pagina sa de Facebook.

N„u pot reda prin cuvinte durerea imensă, provocată de pierderea bunului prieten - Dumitru Vicol. Atâtea ar fi de spus! Întâlnirile noastre de suflet, călătorii, peripeţii, discuţii la un pahar de vin sau Nimorinca. Exact acum 2 săptămâni vorbeam cu el, peste câteva zile după ce a fost internat in spital. Nici nu bănuiam ca poate fi ultima noastră discuţie”, a mărturisit Anatolie Golea.

Potrivit lui, Dumitru Vicol „era plin de optimism, încrezut ca peste câteva zile bate el covidul ăsta”.

„Atâtea avea de făcut, continua să gestioneze întreprinderea prin telefon: sfârşit de an, treburi, contracte, dări de seamă! Şi un dor imens de cei dragi - soţie, copii, nepoţel. Chiar dacă a fost un an anevoios pentru agricultori, el era sigur ca tot ce a fost mai rău şi mai greu, toate problemele şi nedreptatea au rămas in urma. N-a fost sa fie! Acest an ni l-a răpit nemilos şi pe Dima - o bunătate de om, săritor la nevoie, gata sa te ajute oricând. Atunci când a început pandemia el printre primii a venit cu ajutor pentru medici: dacă e greu - trebuie de ajutat, va fi şi bine, - zicea Dumitru. Aşa era de firea lui, crescut intr-o familie numeroasă, de mic copil a trecut prin multe greutăţi, în afaceri a avut de înfruntat sute de probleme, inclusiv create artificial sau din reavoinţa cuiva!”, a mai spus jurnalistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite