Târgul Caritabil de Crăciun a atins un record de vizitatori şi de donaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 20-a ediţie a Târgului Caritabil de Crăciun, organizat de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova, a atins un record de vizitatori şi de acumulări financiare. La eveniment au participat peste patru mii de vizitatori şi au fost adunaţi aproape 35 de mii de dolari, transmite IPN.

Banii vor ajunge la Centrul SOS Autism din Chişinău, Asociaţia Neoumanist şi Centul de îngrijire de zi „Răsărit” din Străşeni, Women's Law Center din Chişinău şi Asociaţia „Emilita Lux” din Hânceşti.

La târg au participat 26 de ambasade şi organizaţii internaţionale, precum şi zece ONG-uri şi asociaţii de caritate. Fiecare dintre ele au venit cu specificul cultural şi culinar al ţărilor pe care le reprezintă. La fel, şi-au expus creaţiile producătorii artizanali locali. „Vizitatorii Târgului au putut gusta din bucatele tradiţionale ale ţărilor participante şi au putut cumpăra cadouri inedite, iar astfel au contribuit la o cauză nobilă. De asemenea, ei s-au bucurat de un program artistic şi de divertisment”, se spune într-un comunicat de presă al Clubului.

La tombola de Crăciun, printre premiile puse în joc, au fost patru bilete avia tur-retur la Istanbul, trei certificate pentru familii la un club de fitness, patru certificate pentru servicii în valoare de 5000 de lei la o clinică privată din capitală, un pachet SPA şi cazare la un hotel.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite