Tânăr găsit fără suflare într-o saună din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 23 de ani din Chişinău a fost găsit mort azi-dimineaţă într-o saună de pe Calea Orheiului. Cadavrul a fost descoperit de angajaţii localului. Poliţiştii spun că nu pe corpul tânărului nu erau semne de violenţă şi presupun că decesul ar fi putut surveni în urma unui stop cardiac provocat de consumul excesiv de alcool.

Adrian Lovmir, ofiţer de presă la Comisariatul General de Poliţie Chişinău, a declarat pentru „Adevărul“ că tânărul decedat era hamal la o firmă din apropiere şi un client frecvent al localului.

Potrivit cercetărilor preliminare, acesta a venit aseară împreună cu un prieten la saună, unde au consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice. Pe la ora două noaptea, tânărul ar fi rămas singur. Acesta s-ar fi înţeles cu angajaţii să rămână să doarmă acolo, pentru a pleca dimineaţa direct la serviciu. Tânărul ar fi cumpărat încă o sticlă de votcă pe care a băut-o singur.

Proprietarul saunei le-a declarat oamenilor legii că l-a descoperit pe bărbat fără suflare în jurul orei şase şi a chemat imediat ambulanţa. Medicii au constatat decesul tânărului. Poliţia cercetează cazul. Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite de legişti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite