Start la Festivalul „Zilele Basarabiei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 93 de ani de la Unirea Basarabiei cu România sunt marcați pe ambele maluri ale Prutului. Startul evenimentelor a fost dat vineri, 25 martie, la București unde a avut loc deschiderea oficială a festivalului.

Astăzi, evenimentele continuă cu un spectacolul de teatru „Caviar, Vodka și Bye Bye" desfășurat la ora 11:00 la Casa de Cultură a Studenților din București. Tot astăzi, la ora 14:00, în incinta Bibliotecii Centrale Universitare, va avea loc o dezbatere pe tema „Unitatea Românilor de pretutindeni". Vor urma o expoziție de fotografie cu titlul „Libertatea în imagini" și un concert artistic în Club JukeBox, cu Alexandrina Hristov, Paralela 47, Snails și Gândul Mâței.

Mâine, pe 27 martie, va avea loc depunerea de coroane și flori la mormintele membrilor Sfatului Țării și depunerea de lumânări la Hanul lui Manuc, locul în care s-a semnat anexarea Basarabiei la 1812.

Festivalul se va încheia cu un concert in club JukeBox, unde formația Alternosfera își va lansa, în premieră la București, noul album „Virgula", alături de formația Dubas și The Ruffus.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite