Sergiu Mocanu: Liderii unionişti din R. Moldova sunt un caz jenant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Mocanu privesc.eu

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, consideră că nu există şanse ca unioniştii din R. Moldova să identifice un singur candidat pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. Politicianul afirmă că liderii unioniştii „o să-şi dea şuturi în fund în continuare”.

Sergiu Mocanu a criticat comportamentul unioniştilor, din cauza căruia, în opinia lui, mulţi cetăţeni refuză să se asocieze şi să sprijine mesajul unionist. 

„Noi avem o mare parte a populaţiei noastre care nu poate fi reprezentată de asemenea lideri unionişti. Vreau să vă spun că doar în România avem 6.000 de medici care s-au integrat, dar aceşti oameni nu au treabă cu lideri de aceştia. Liderii unionişti din R. Moldova, la ora actuală sunt un caz jenant, despre care îţi este jenă să vorbeşti”, a declarat Sergiu Mocanu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Liderul Antimafie s-a arătat sceptic că doi dintre candidaţii unionişti, Dorin Chirtoacă şi Octavian Ţîcu, se vor putea încrie în campania pentru prezidenţiale, din cauză că ar fi aproape imposibil de colectat 15.000 de semnături, dacă procesul are loc cu respectarea legii.

Mocanu susţine că, dacă Ţîcu şi Chirtoacă vor reuşi să se înregistreze în cursa electorală, în turul doi aceştia vor chema oamenii la vot în susţinerea Maiei Sandu.

„Nu sunt sigur că Ţicu şi Chirtoacă vor avea capacitatea să se înscrie. Dacă Plahotniuc ar fi avut nevoie de ei în continuare, poate şi se înscriau, dar de ei nu mai este nevoie. Ei nu sunt decât conserva Maiei Sandu”, a mai spus Mocanu. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite