Sectorul Ciocana din Chişinău, dar şi câteva suburbii din Capitală vor rămâne fără apă pentru aproape 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

SA „Apă-Canal Chişinău” anunţă pentru miercuri, 14 septembrie, începând cu ora 09.00 şi până a doua zi, la ora 06.00, sistări de apă pe mai multe străzi din sectorul Ciocana, dar şi în suburbiile Vadul lui Vodă, Budeşti, Văduleni, Cruzeşti, Buneţ şi Întovărăşirea pomicolă „Asociatul”.

În sectorul Ciocana, apa va fi deconectată pe străzile: Transnistria, Industrială, Uzinelor, Voluntarilor, Maria Drăgan, Ciocana, Budăi, Podul Înalt şi Vadul lui Vodă. 

Furnizorul de apă informează că atât în Chişinău, cât şi în suburbii, sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă şi înlocuirea a 36 vane cu diametru cuprins între 50-300 mm.


Evacuarea apei din reţele posibil va apărea la suprafaţă pe următoarele străzi: Industrială, 10; Transnistria intersecţie cu Sargidava; Ciocana intersecţie cu M. Drăgan; Ciocana, 8 intersecţie cu M. Manole; Voluntarilor, 17; M. Manole intersecţie cu Sargidava; Podul Înalt, 8/1.

Consumatorii de pe adresele indicate sunt îndemnaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Totodată, în perioada lipsei apei la robinet, consumatorii de pe adresele menţionate vor fi asiguraţi cu apă din cisterne puse la dispoziţie de ACC. Acestea vor fi amplasate pe următoarele adrese: Voluntarilor, 14-16; Voluntarilor, 8-10; M. Drăgan, 38; M. Drăgan, 12; V. Vărzaru, 5/2; Podul Înalt, 10; Budăi, 2/3 şi Petrodava intersecţie cu Vaslui.


Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite