Şapte persoane au fost reţinute pentru tâlhărie. Au lovit proprietara casei cu pumnii în faţă şi au deposedat-o de mai multe bunuri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani au fost reţinute joi, 15 decembrie, de către poliţie. Acestea sunt învinuite că ar fi jefuit casa unei femei. După ce au spart geamul locuinţei şi au imobilizat proprietara casei lovind-o în faţă, tâlharii au sustras mai mule bunuri, valoarea cărora este estimată la circa 10.000 lei.

Infractorii sunt din originari din oraşul Orhei şi Chişinău. Jaful a avut loc în satul Zorile, Orhei

Victima a declarat poliţiei că mai multe persoane, prin forţarea geamului, au pătruns în locuinţa sa, aplicându-i cîteva lovituri în regiunea feţei. Făptaşii au sustras în mod deschis bani în sumă de 2.100 lei, un laptop, o verighetă din aur şi alte lucruri de preţ.

În urma percheziţiilor efectuate de forţele de ordine la domiciliile suspecţilor, au fost depistate şi ridicate mai multe bunuri sustrase de la victimă.

Suspecţii şi-au recunoscut vina parţial, două persoane au primit arest pentru 30 de zile, ceilalţi fiind cercetaţi în libertate.

În acest caz, a fost iniţiată o cauză penală pentru tâlhărie. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite