Ruslan Codreanu va candida pentru funcţia de primar de Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Ex-primarul interimar de Chişinău, Ruslan Codreanu, a depus actele necesare la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău, pentru înregistrarea grupului de iniţiativă care va colecta semnături pentru candidatura sa la funcţia de primar general al municipiului Chişinău în alegerile locale din 20 octombrie. Ruslan Codreanu a anunţat că va candida independent în acest scrutin.

Ruslan Codreanu consideră că are şanse de victorie ca urmare a rezultatelor pe care le-a obţinut timp de un an la şefia Primăriei, pe durata cât a deţinut interimatul funcţiei, când, potrivit lui, nu a făcut politică şi s-a axat doar pe problemele oamenilor.

El a subliniat că toate proiectele pe care le-a iniţiat trebuie dus la bun sfârşit, „indiferent că sunt proiecte de curăţare a colectoarelor, de reparaţie a tortuarelor sau de construcţie a grădiniţelor”.

„Astăzi, la 2 septembrie, 1.920 de copii trebuiau să intre în grădiniţe, lucru care nu s-a întâmplat, din păcate, pentru că proiectele de construcţie şi reconstrucţie a grădiniţelor au fost oprite de Consiliul Municipal”, a declarat Ruslan Codreanu.

Ruslan Codreanu a mai precizat că s-a retras din Partidul Popular European din Moldova, condus până nu demult de către ex-premierul Iurie Leancă, iar actualmente de fostul ministru al Apărării, Eugen Sturza. Motivul ce a stat la baza acestei decizii, care ar fi fost luată încă atunci când acesta a devenit viceprimar al Capitalei, a fost dorinţa de a face mai puţină politică şi a de se preocupa mai mult de grijile oraşului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite