Rochii scurte de mireasă, în tendințe. Ce spun experții de la noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludmila, patroana unul salon de mariaj demonstrează utilitatea rochiei „2 în 1“
Ludmila, patroana unul salon de mariaj demonstrează utilitatea rochiei „2 în 1“

Anul acesta se poartă ţinute ce lasă picioarele la vedere, destinate femeilor moderne și jucăușe. Cel puțin asta spun specialiștii veniți la târgul din Capitală destinat viitorilor însurăței.

Ținute spectaculoase, pantofi eleganți, bijuterii exclusive și mașini de epocă. De toate se pot găsi în aceste zile la Moldexpo, unde are loc tradiționala expoziție dedicată organizării sărbătorilor. Patroanele saloanelor de mariaj se întrec în oferte, promițând potențialelor cliente rochii de basm, nemaivăzute.

„Cele mai multe viitoare mirese cumpără rochia 2 în 1.
Ziua se poartă lungă, iar seara se transformă într-una scurtă și comodă. Prețurile sunt de la 150 de euro până la câteva mii. Sunt cusute de designeri moldoveni, din țesătură importată din Israel", spune Ludmila, proprietara unui butic din Capitală. „La fel de actuale sunt rochiile-sirenă, inspirate de la zeițele Greciei Antice. Puteți alege între corsete rigide sau dantelă fină, ambele cu pietre prețioase aplicate manual", completează patroana.

1

Nunta în aer liber, noutatea sezonului
Cu câțiva bani în plus, poți scăpa de febra pregătirilor, încredințând toate grijile organizatorilor de evenimente, care s-au înmulțit în ultimii ani și la noi. „Lucrăm nu doar pentru oamenii bogați, ci pentru cei ocupați. Le oferim clienților noștri o descriere amplă, cu toată oferta existentă, începând de la sala de nuntă până la machiajul și accesoriile miresei", a explicat Otilia Draguțan, directorul unei agenții de profil.

Pentru ajutor, compania îți solicită un adaos de 10% din bugetul planificat pentru eveniment. Găselnița sezonului este nunta în aer liber. Tu alegi locul, iar compania îți montează cortul, echipat cu toate cele necesare. „Primele astfel de petreceri le vom organiza în această primăvară. Asigurăm catering complet: meniu, veselă, ospătari, bucătari. De asemenea, sunt posibile diferite modalităţi de personalizare a interiorului cortului", menționează managerul unei firme specializate pe nunți open-air.


Tot la târgul de la Moldexpo, pot fi găsite numeroase companii care se ocupă strict cu decorul sălilor de nunți. Aici sunt incluse aranjamente florale, invitații, lumini, până la șervețelele de pe masă. Irina Belenciuc, angajata unei astfel de agenții, spune că încearcă de câțiva ani să-și convingă clienții să-și personalizeze nunta. „Bombonierele pentru invitați sunt tot mai solicitate. Înlocuim și tradiționalele floricele albe ale nuntașilor cu unele lucrate manual, într-o nuanță distinctă", împărtășește Irina.

1

Târgul, deschis patru zile
La Expoziţia „Celebration 2012" participă aproape 100 de agenţi economici, inclusiv saloane de mariaj, restaurante, studiouri foto, agenții de nuntă. Târgul este organizat al 5-lea an consecutiv şi va fi deschis pentru vizitatori până duminică, 25 martie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite