Revista Presei: Filat păstrează intriga şi nu divulgă numele „Păpuşarului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa continuă să relateze despre rezultatele alegerilor locale generale din 5 iunie, dar oferă spaţiu şi pentru alte informaţii.

Premierul Vlad Filat a declarat în cadrul unei emisiuni la postul Pro TV că nu va dezvalui numele papusarului, care a orchestrat atacurile la adresa Partidului Liberal Democrat din aceasta campanie electorala, precum si unele plecari din formatiune a membrilor importanti.
"Voi da numele papusarului dupa 20 iunie, cand se vor incheia alegerile, pentru a nu influenta acest proces", a spus Vlad Filat.

Incidente la Aeroportul Internaţional

Aeroportul Internațional Chișinău a fost închis ieri seara pentru aprxomimativ 3 ore, din cauza unei defecțiuni a unei piste de decolare-aterizare, anunţă Publika TV.

Informaţia a fost confirmată şi de către reprezentanţii Aeroportului,care au declarat că se efectuează lucrări de reparație urgentă a unui segment de pistă care a suferit o afecţiune de tip geologic. Totodată cel puţin 3 curse aeieriene au fost reţinute.

Ucraina şi Republica Moldova îşi vor continua lupta la OMC

În luna iunie Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC) planifică să creieze două grupuri de experţi referitoare la pretenţiile Ucrainei faţă de impunerea de către Moldova a unui impozit ecologic discriminant faţă de producţia ambalată în PET, dar şi a pretenţiilor Moldovei faţă de Ucraina în privinţa impozitării de către aceasta a divinurilor, informează TV 7.
Moldova a solicitat ca în cadrul şedinţei OMC, care va avea loc pe 17 iunie, să fie discutată chestiunea cu privire la crearea grupului de experţi care va soluţiona acest conflict. Ministerul dezvoltării economice şi a comerţului din Ucraina a relevat că nu este necesară implicarea experţilor OMC pentru soluţionarea acestui conflict, întrucât ţările deliberante au exercitat consultaţiile necesare, după care Moldova a solicitat o perioadă de pauză pentru reflecţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite