Primăria organizează un concert de Crăciun la Filarmonică, iar în Piaţa Marii Adunări Naţionale vor evolua Zinaida Julea şi orchestra fraţilor Advahov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea organizează pe 25 decembrie un concert de Crăciun, intitulat „O ce veste minunată“, cu participarea a patru generaţii de artişti. Banii adunaţi din vânzarea biletelor vor merge pentru susţinerea artiştilor în dificultate.

Şefa Direcţiei Cultură a Capitalei, Lucia Culev, a comunicat pentru IPN că la Filarmonica Naţională în scenă vor urca formaţia Akord, Cătălin Josan, surorile Osoianu, Tatiana Cerga, Cristina Pintilie, dar şi elevii Liceului de republican muzică „Ciprian Porumbescu”. Un recital va susţine şi maestrul Eugen Doga.

Invitaţi la concert sunt mai mulţi veterani ai scenei. Printre ei – Gheorghe Urschi, Ştefan Petrache, dar şi scriitorii Spiridon Vangheli şi Vladimir Beşleagă. Concertul va începe la ora 18.00, iar biletele pot fi procurate la casele Filarmonicii Naţionale, la preţul de la 100 -150 de lei.

În paralel, în Piaţa Marii Adunări Naţionale vor evolua, în cadrul campaniei „Dăruieşti şi câştigi“, orchestra fraţilor Advahov şi Zinaida Julea. Concertul este oraganizat de Pro TV împreună cu Primăria Capitalei. În seara de Ajun îi veţi putea revedea în Piaţa Marii Adunări Naţionale pe Marcel şi Cornelia Ştefăneţ.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite