Precizările MAI în privinţa lui George Simion: Interdicţia este aplicabilă, dar judecătorii vor decide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de protestatari, în frunte cu Simion George-Nicolae, au protestat timp o oră în faţa sediului Biroului migraţie şi azil al Ministerului Afacerilor Interne, care a venit cu precizări în legătură cu cazul privind interdicţia accesului pe teritoriul Republicii Moldova al liderului unionist.

Potrivit unui comunicat, Ministerul Afacerilor Interne vine cu o precizare la precizarea de ieri, informând despre faptul că mai mulţi protestatari conduşi de George Simion au protestat în faţa sediului Biroului migraţie şi azil.

„Prin urmare, Simion George-Nicolae şi Anatol Ursu au avut o întrevedere cu conducerea Biroului  în cadrul căreia a fost reiterat,  că instanţa de judecată, urmează să examineze în fond  cazul privind declararea persoană indezirabilă a domnului Simion în Republica Moldova pe termen de 5 ani. Prin urmare, decizia privind declararea străinului persoană indezirabilă este aplicabilă,iar instanţa de judecată urmează să decidă asupra cazului”, se precizează în comunicat.

Lui George Simion, liderul al Acţiunii 2012, i s-a permis accesul pe teritoriul Republicii Moldova după ce vineri a fost anunţat că are interdicţie. Menţionăm că George Simion s-a adresat preşedintelui Nicolae Timofti în vederea solicitării de a obţine cetăţenia Republicii Moldova. 

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite