PCRM anunţă ca va organiza un marş naţional în luna noiembrie. Premierul Iurie Leancă: „Deputaţii comunişti s-au transformat în nişte «ţipălăi»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iurie Muntean a anunţat că vor organiza un marş naţional în luna noiembrie FOTO Tudor Iovu
Iurie Muntean a anunţat că vor organiza un marş naţional în luna noiembrie FOTO Tudor Iovu

În luna noiembrie, PCRM şi simpatizanţii acestei formaţiuni vor desfăşura marşuri de protest de mare anvergură împotriva actualei guvernări a ţării. Despre aceasta a anunţat astăzi, 22 octombrie, în cadrul manifestaţiilor de protest organizate de formaţiune, deputatul Iurie Muntean, transmite IPN.

Organizatorii protestelor au chemat membrii şi simpatizanţii PCRM să se pregătească şi să se mobilizeze pentru a participa la marşul naţional preconizat pentru  luna noiembrie. Munteanu a declarat că toate protestele de până acum au fost ceva elementar şi că luna viitoare vor avea loc adevărate revoluţii. De fapt, şi  manifestanţii de azi deja strigau într-un ritm susţinut  cuvântul „Revoluţie“,  „Alegeri noi“, „Guvernul la gunoi“, „Demisie“, „Leancă la dubă“ şi altele.

Potrivit poliţiei, protestatarii de azi au fost mult mai mulţi faţă de acţiunile de protest precedente, estimând numărul participanţilor la peste 1.200 de persoane.

În replică, premierul Iurie Leancă a declarat că opoziţia, în lipsă de argumente, au ieşit în stradă. „Deputaţii comunişti s-au transformat în nişte ţipălăi, care au un singur scop: să dezbine şi să învrăjbească“, a menţionat prim-ministrul.

Sute de membri şi simpatizanţi ai PCRM, împreună cu parlamentarii partidului, i-au huiduit pe deputaţii coaliţiei de guvernare înainte de şedinţa extraordinară a Parlamentului, unde este discutată moţiunea de cenzură asupra activităţii Guvernului Leancă. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite