Oleg Brega: Sunt dezamăgit de alegerea Maiei Sandu să candideze pe aceeaşi circumscripţie cu mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Oleg Brega susţine că este dezamăgit de alegerea blocului ACUM şi a Maiei Sandu să candideze pe aceeaşi circumscripţie pe care a ales-o dânsul, cea a diasporei din Europa de Vest.  Jurnalistul afirmă Blocul ACUM nu a acceptat propunerea lui de colaborare, deşi au spus că vor coopta societatea civilă anti-oligarhică.

„Eram gata să candidez şi pe circumscripţii naţionale contra vreunui impostor”, a scris Oleg Brega pe pagina sa de Facebook.


El a subliniat că în lipsa oricărei reacţii de la liderii ACUM, a ales să candideze conform locului de reşedinţă, în diaspora europeană, pentru că locuieşte de doi ani în România. 


„Azi mă trezesc cu acest gest inamic, pe care nu l-au anunţat din timp şi sunt derutat. Dar nu am de gând să cedez, voi continua să apăr drepturile omului şi insist să candidez independent, cu forţe proprii şi cu ajutoare voluntare, chiar dacă voi concura cu #1 de pe lista unui bloc de opoziţie, dar şi cu alţi emisari ai unui clan mafiot care a capturat statul de drept Republica Moldova”, a mai spus Brega.

Amintim că Blocul ACUM a anunţat miercuri, 2 ianuarie, lista candidaţilor pe circumscripţii uninominale. Maia Sandu va candida la funcţia de deputat atât pe lista naţională a Blocului, cât şi pe circumscripţia diasporei Europei de Vest.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite