Octavian Ţîcu, despre rezultatul alegerilor: Bula galbenă se va sparge. Când cetăţenii vor înţelege cum au fost manipulaţi, îşi vor da palme VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Ţîcu, lider PUN
Octavian Ţîcu, lider PUN

Liderul Partidului Unităţii Naţionale, Octavian Ţîcu, a comentat rezultatul alegerilor din 11 iulie, în care formaţiunea sa a obţinut 0,45% din voturi. Ţîcu a sugerat că PAS nu a meritat să obţină acest rezultat - 63 de mandate, subliniind că a avut loc o campanie electorală „despre manipulare”. Totodată, Ţîcu a spus că „bula galbenă se va sparge”, dând de înţeles că PAS ar urma să se prăbuşească în sondaje într-o anumită perioadă de timp.

„Aceste alegeri nu au fost despre democraţie, despre exerciţiul de vot, despre pluralism. Au fost despre manipulare, despre votul util şi despre interese. Atunci când cetăţenii vor înţelege cum au fost manipulaţi în aceste alegeri, se vor trezi şi îşi vor da palme sau îşi vor da palme pentru a se trezi”, a declarat Octavian Ţîcu.

Ţîcu a adăugat că este încrezut că rezultatul alegerilor din 11 iulie nu este decât „o amânare pentru patru ani a ceea ce este inevitabil - reunirea cu România ca unica cale de salvare a tuturor şi de bunăstare, securitate şi prosperitate”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite