Noi membri la Consiliul Coordonator al Audiovizualului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO radiochisinau.md
FOTO radiochisinau.md

Consiliul Coordonator al Audiovizualului are trei membri noi. Este vorba despre Corneliu Mihalache, Iulian Roşca şi Lidia Viziru, care au fost aprobaţi în funcţie de Parlament în şedinţa de vineri, 14 decembrie, transmite IPN.

Potrivit preşedintelui Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, Vladimir Hotineanu, comisia a organizat recepţionarea dosarelor participanţilor la concurs şi a desfăşurat etapa interviului. Urmare a audierii participanţilor la concurs, pentru suplinirea funcţiilor vacante de membru CCA au fost selectaţi cei trei candidaţi.

Actualul deputat al Partidului Democrat, Corneliu Mihalache, a mai fost membru CCA în perioada 2006-2012, deţinând şi funcţia de preşedinte. Lidia Viziru este şefa Direcţiei licenţiere şi autorizare în cadrul Consiliului, iar Iulian Roşca este şeful Direcţiei juridice şi reglementări la CCA.

Membrii CCA sunt numiţi prin hotărâre de Parlament, la propunerea comisiei de specialitate, pentru un mandat de şase ani. Cele trei funcţii au devenit vacante ca urmare a expirării, la 16 noiembrie, a mandatelor lui Iurie Colesnic, Cristinei Duca şi Olgăi Barbălată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite