Natalia Cheptene, prezentatoare Acasă în Moldova: „Am o slăbiciune pentru poveştile de dragoste“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
natalia cheptene

Acum un an, postul Acasă în Moldova şi-a făcut apariţia pe micile ecrane. Odată cu el, în casele telespectatorilor a intrat emisiunea „O seară perfectă“ cu Natalia Cheptene. Prezentatoarea ne-a povestit despre experienţa ei şi succesele din platou.

„Adevărul“: După ce aţi anunţat că părăsiţi Pro TV, aţi revenit pe micile ecrane în calitate de prezentatoare a emisiunii „O seară perfectă“, la Acasă în Moldova. Nu aţi regretat această decizie?

Natalia Cheptene: De-a lungul celor 13 ani la Pro TV, pe lângă ştiri, am realizat câteva proiecte asemănătoare cu ceea ce fac acum la postul Acasă în Moldova. De atunci, am prins gustul acestui tip de emisiuni şi mi-am dorit să revin la ele. Acum, după un an, pot spune ferm că nu am regretat nici pentru un singur moment plecarea mea de la ştiri. Recunosc că am avut un an greu, chiar mai greu decât îmi puteam imagina iniţial. Deşi am o experienţă de 15 ani în televiziune, a trebuit să învăţ multe lucruri noi. Cel mai dificil a fost să vin în fruntea unei redacţii şi să dirijez o echipă. Încă mai învăţ.

„O seară perfectă“ se numără printre cele mai vizionate emisiuni TV. Cum s-a născut ideea şi prin ce se deosebeşte de toate celelalte?

Formatul este unul cunoscut şi de succes. E o emisiune cu elemente de talk-show de seară, orientată spre telespectatoare, pentru că acesta este publicul-ţintă al postului nostru. Cu un an înainte de lansarea Acasă în Moldova, familia Pro TV s-a îmbogaţit şi cu un site, perfecte.md, care s-a dovedit a fi un proiect extrem de reuşit şi, în scurt timp, a ajuns cel mai popular portal pentru femeile din Moldova. Site-ul a devenit sursă de inspiraţie pentru emisiune, care, de altfel, are o tangenţă cu portalul inclusiv prin denumirea sa. Am luat la bază domeniile care, practic, constituie întreaga sferă de interese a femeilor: familie, sănătate, frumuseţe, modă, dragoste, bucătărie, lifestyle şi, bineînţeles,evenimente mondene şi din showbiz. Aduc în platou foarte mulţi artişti, dar şi oameni care ar putea fi interesanţi pentru spectatorii mei. O slăbiciune aparte am pentru poveştile de dragoste. Iar, din câte ne arată audienţele şi vizualizările pe site-ul acasatv.md, publicul îmi împărtăşeşte această febleţe.

Cel mai dificil a fost să vin în fruntea unei redacţii şi să dirijez o echipă. Încă mai învăţ.

Care au fost cele mai memorabile momente într-un an de seri perfecte?

Am avut în studio „cuplurile anului“ Adrian Ursu şi Irina Negară, Nicu Ţărnă şi Cristina Cojocaru şi, acum câteva zile, Vasile şi Natalia Iovu. Toţi au venit pentru a ne spune poveştile lor de dragoste, pentru care m-am bucurat enorm. Un moment memorabil a fost şi discuţia cu Adriana Ochişanu, după divorţul ei de Corneliu Botgros, în care artista ne-a dezvăluit motivele despărţirii lor. Descoperirea mea a fost Octavian Ţâcu, ex-ministrul Tineretului şi Sportului, care a distrus mitul despre boxeri şi inteligenţa lor. Am descoperit că moda moldovenească are multe talente şi am ţinut să le prezint creaţiile ca să le cunoască mai multă lume. Am întâlnit artişti deosebiţi, minunaţi şi diferiţi, cum sunt trupa Infected Rain sau Plăieşii, micii dansatori de la Codreanca Ionela Tăruş şi Mihai Ungureanu, dar şi pe sora lui mai mică, Alexandra. Nu am destul spaţiu pentru a-i enumera pe toţi.

Am luat la bază domeniile care, practic, constituie întreaga sferă de interese a femeilor: familie, sănătate, frumuseţe, modă, dragoste, bucătărie, lifestyle şi, bineînţeles,evenimente mondene şi din showbiz. Aduc în platou foarte mulţi artişti, dar şi oameni care ar putea fi interesanţi pentru spectatorii mei.

Cum a fost primul an Acasă în Moldova şi ce vă doriţi pentru anul viitor?

În primul rând, am reuşit să ne facem un nume şi să devenim un brand, iar asta înseamnă că ne-am atins scopul pe termen scurt. Acum vrem, să mergem mai departe. Emisiunea „O seară perfectă“ are un format de succes şi-l vom păstra fără mari schimbări, deocamdată. Pregătim însă alte noutăţi variate, chiar din sezonul viitor. Vom anunţa în curând publicul larg despre ele.

Cum este o seară perfectă a Nataliei Cheptene?

De luni până vineri este alături de invitaţii mei la Acasă în Moldova, iar sâmbătă şi duminică - acasă cu familia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite