Monica Babuc: Deputaţii din PDM au avut oferte aproape de un milion pentru a pleca din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata Partidului Democrat din Moldova Monica Babuc susţine că mai mulţi deputaţi ai formaţiunii au fost abordaţi în weekendul din 6-7 iunie cu sume impunătoare pentru a părăsi fracţiunea parlamentară a PDM.

Deputata a refuzat să ofere nume, precizând că acest lucru trebuie să-l facă deputaţii care s-au pomenit în situaţia respectivă, transmite IPN.

„Ştiu de la colegii mei de fracţiune că în weekendul trecut s-au pomenit în faţa uşilor lor cu trimişi din alte fracţiuni parlamentare cu oferte generoase în vederea plecării lor de la fracţiunea Partidului Democrat”, a declarat Monica Babuc în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Deputata fracţiunii PDM a refuzat să facă publică cifra care le-a fost propusă deputaţilor democraţi, însă este vorba despre sume care ajung la un milion. „Colegii noştri ne-au spus că li s-au propus sume cu mai multe zerouri. Cu siguranţă colegii noştri au avut oferte, cred, aproape de milion”.

Referitor la cea mai recentă plecare din PDM a deputatului Angel Agache, Monica Babuc spune că ultima data l-a văzut pe acesta la şedinţa fracţiunii după care democratul Eugeniu Nichiforciuc a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Marţi, 9 iunie, deputatul democrat Angel Agache a anunţat că părăseşte fracţiunea Partidului Democrat din Moldova şi aderă la grupul parlamentar PRO Moldova. Acesta este cel de-al 15-lea deputat care părăseşte PDM. 13 deputaţi au aderat la grupul Pro-Moldova condus de Andrian Candu, iar 2 au aderat la fracţiunea parlamentară a Partidului Şor.

https://www.ipn.md/ro/monica-babuc-colegii-nostri-au-avut-oferte-aproape-de-7965_1074101.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite