Mocanu, despre întârzierea sosirii lui Rogozin la Chişinău: Ceaţa ne-a salvat de o umilinţă şi mai mare. A zădărnicit cumătria ruso-mafiotă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a comentat vineri, 23 decembrie, imposibilitatea vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, de a participa la ceremonia de învestire în funcţie a preşedintelui ţării, Igor Dodon, din cauza condiţiilor climaterice nefavorabile.

„Până ne vine mintea la cap, ne bucurăm de vizibilitate redusă şi de un punct de rouă „pus” la timpul potrivit pe Aeroportul Internaţional Chişinău. 

Astăzi numai Serviciul Meteorologic a fost „de Stat” - scurt pamflet meteorologic.

Prostia omenească (ca să nu-i zic moldovenească) este cea care ne-a făcut pe noi cu Preşedinte ales de „poporul deşteptat al Moldovei”. După alegerea unei „cozi de topor” în fruntea statului, noi, cei care nu facem parte din „naţîunea moldovneascî”, încă urmează să ne bem până la fund „paharul umilinţei celei de pe urmă”.

Astăzi, în ziua inaugurării lui Dodon Preşedinte, doar un fenomen meteorologic banal a zădărnicit participarea „boievikului” Rogozin la cumătria ruso-mafiotă, salvăndu-ne de la o umilinţă şi mai mare. 
Fiind pilot „nu am ochi să văd (prin) ceaţă”, dar azi am zis pentru prima oară: Trăiască ceaţă! Trăiască „platformele meteorologice” salvatoare de cretinism politic! 
Trăiască, trăiască, trăiască şi-nfloreacă umiditatea mare, punctul de rouă şi vizibilitatea redusă!”, a scris Sergiu Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că vineri, 23 decembrie, la ora 15.30 urma ca Igor Dodon să aibă o întrevedere cu o delegaţie oficială din Rusia, condusă de vicepremierul rus, Dmitri Rogozin. Totodată, Rogozin trebuie să participe la ceremonia de inaugurare în funcţie a preşedintelui Dodon, însă nu a reuşit, pe motiv că avionul în care se afla nu a putut ateriza la Chişinău din cauza ceţii. Avionul a fost nevoit să decoleze la Budapeşta, iar ulterior să-şi ia zborul din nou spre Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite